Holdtilmelding

For at kunne være tilmeldt et Power-house hold, skal du oprette en profil via vores hjemmeside.

• Husk, det er danserens navn, der skal bruges. To søskende skal dermed have hver deres profil

• Efter oprettelse af din profil, kan du tilmelde dig hold.

• 1. time er en gratis prøvetime. Ønsker du ikke at fortsætte, skal du skrive dette til os, og så vil timen ikke koste dig noget. Fortsætter du herefter, betales for timen i kontingentet på normal vis.

VIGTIGT – VIGTIGT – VIGTIGT:

• Danser du på 3 hold, kan det bedst betale sig for dig at købe et ”Sølvkort” medlemskab svarende til kr. 499,- pr. måned

• Danser du på flere hold end 3, kan det bedst betale sig at købe et ”Guldkort” medlemskab svarende til kr. 560,- pr. måned. Med dette kort, kan du danse ubegrænset på alle hold i alle 3 afdelinger.

Ved køb af ”Sølv- eller Guldkort”, skal du huske i bemærkningsfeltet at skrive, hvilke hold du ønsker at deltage på! Ellers tilmeldes du ikke holdet korrekt.

Priser og rabatter

Der henvises til priser på vores hjemmeside

Betalingsperioder

Du betaler pr. måned, men opkrævningen sker på følgende måde:

• Ved tilmelding betales med Dankort 1. rate - Se prislisten på hjemmesiden for forklaring

• 1/12-17  betales for 2. rate - Se prislisten på hjemmeside for forklaring

• 1/3-18 betales 3. rate - Se prislisten på hjemmeside for forklaring

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske skriftligt pr. email eller brev til mailadressen faktura@power-house.dk:

• Når vi modtager din udmeldelse, vil den træde i kraft ved næstkommende rateperiode. Du skal dog opsige senest 14 dage før næstkommende rateperiode. Du kan selvfølgelig danse i opsigelsesperioden.

• Modtager vi ikke en udmelding, men udebliver du blot fra undervisningen, vil du stadig stå, som værende tilmeldt holdet. Vi vil derfor opkræve kontingentet på sædvanligvis.

• Ved opsigelse, betales det indbetalte beløb for den pågældende ratebetalingsperiode IKKE tilbage.

Ved tilmelding accepterer du, at

• Power-house må sende mails samt smsbeskeder til dig. (3-4 stk. pr. sæson)

• Vi må tage billeder til Dansegalla, Dancecamp og lignende, som kan benyttes i dansemæssige øjemed.

• Derudover er du velkommen til at tage en erstatningstime på et andet hold, såfremt du måtte blive syg.